Šta znači sanjati usne?

Usne u snovima simbolizuju senzualnost, seks, ljubav i romantiku. Snovi o usnama simbolišu komunikaciju i poruke koje pokušavate da prenesete.

Pokušajte se setiti u kakvom su stanju bile i šta ste radili sa usnama da biste dobili bolje tumačenje vašeg sna.

Advertisements

Stisnute usne ukazuju na štedljivost i slomljeno srce. Ovaj san takođe može značiti da vam je potrebna komunikacija.

Usne viđene u snu mogu imati razna značenja. Najčešće se to odnosi na vaš lični život i emocije. Ali mnogo toga zavisi od okolnosti u snu.

Ako tokom sna vidite vaše usne u ogledalu, to ukazuje na vašu preteranu emocionalnost.

Ako ste primetili da su vam usne u snu na neki način bile oštećene ili bolesne, to je loš znak. To ukazuje na to da ćete uskoro patiti zbog odbacivanja suprotnog pola.

Nanošenje karmina na usne u snu ukazuje na strastvene trenutke u vašem seksualnom životu koji će se uskoro dogoditi.

Advertisements

Ako je ovo san koji se ponavlja, onda može značiti da ćete prevariti svog partnera ili da ćete biti blizu toga.

Ako u snu priznate nekome da su mu usne zavodljive, to znači da ste se odvojili od rodbine. Pokušajte da u stvarnom životu posvetite više pažnje svojim najbližima.

Ovo je posebno slučaj ako se ovaj san ponavlja. Videti veoma vitke usne u snu može ukazivati na sukob sa vašom porodicom.

Ako u snu vidite usne koje su nepravilne ili ružne, odnosno neprivlačne, to znači da biste trebali pažljivije birati ljude kojima se okružujete.

Ponekad ovaj san može ukazivati na to da ste u stvarnom životu pogođeni „lošim društvom“.

Advertisements

Ako u snu osećate bol u usnama, to može značiti da će neko od vaših voljenih imati problema sa zdravljem.

Ako u snu osećate da su vam usne utrnule, to znači da ćete uskoro biti pogođeni emocionalnim stresom. Ovaj san ponekad može ukazivati i na to da se morate odmoriti.

Sanjati da vam usne krvare

Ako ste sanjali da vam usne krvare, taj san simboliše period izgubljene ljubavi. Niste u stanju da svoju ljubavnu poruku prenesete drugima na efikasan način.

Pazite na slomljena srca zbog pogrešno protumačenih poruka naklonosti.

Sanjati da poljubite nekoga u usne

Ako ste sanjali da nekoga poljubite u usne, taj san predviđa da ćete imati zaista blisku i ličnu komunikaciju sa drugima. Vi stvarate vezu na duhovnom i intelektualnom nivou.

Sanjati da vam se usne ljušte

Ako ste sanjali da vam se usne ljušte, taj san upozorava da ćete ostaviti otvorenu ranu u rečima i komunikaciji. Možda ćete nekome reći ili ste već rekli nešto što ne nameravate.

Ovaj pogrešan izbor reči će nekoga da povredi što bi moglo dovesti do zahlađenja odnosa između vas i te osobe.

Sanjati da opečete usne

Ako ste sanjali da ste opekli usne na nečemu vrućem poput kafe ili supe, taj san znači da će vas “opeći” nečija vrela narav.

Uskoro ćete od drugih tražiti povratne informacije o svom izgledu ili načinima komunikacije. San sugeriše da će te povratne informacije možda biti preteške za vas.

Sanjati da grizete usne

Ako ste sanjali da grizete usne, taj san znači da ćete biti cenjeni zbog tolerisanja nečega ili nekoga.

Advertisements

Sanjati da ste posekli usne

Ako ste sanjali da ste posekli usne, ovaj san upozorava da će vaš predlog ili zahtev biti odbačen. Uskoro ćete se suočiti sa veoma neprijatnim susretima.

Možda će vas neko odbiti, pa čak i ućutkati da dalje iznosite svoje stavove.

Sanjati tanke ili male usne

Ako ste sanjali da imate tanke ili male usne, taj san ukazuje na to da ćete imati problema da nekoga ubedite u nešto. Drugi vas ne shvataju ozbiljno i neće uzeti u obzir vaše savete ili ideje.

Sanjati velike ili debele usne

Ako ste sanjali da imate velike ili debele usne, taj san ukazuje na ravnotežu i obilje. Imaćete velika osećanja izgrađena na uzajamnom poštovanju.

Sanjati otečene usne

Ako ste sanjali da imate otečene usne, ovaj san ukazuju na potencijalne zdravstvene probleme ili bolest sa kojom biste se mogli suočiti u narednom periodu.

Sanjati ispucale usne

Ako ste sanjali da ste imali ispucale usne, taj san znači da treba da pazite na negativnost koja utiče na vas.

Možda previše pričate ili pokušavate da vodite računa o poslu, pa zbog toga zaboravite na brigu o svom blagostanju. Treba da razmislite o dobrom mentalnom odmoru.

Sanjati bolne utrnule usne

Ako ste sanjali da imate bolne utrnule usne, to ukazuje na to da radnje suprotnog pola primate previše blizu svog srca.

Pažljivi ste u svemu što govorite ili radite kako biste mogli da impresionirate i ne uvredite dragu osobu. Međutim, san ukazuje na to da vam je možda dosadilo da nastavite tako.

Sanjati suve usne

Suve usne u snu upozoravaju da ste na ivici emocionalnog stresa. Da biste “napunili baterije”, potrebna su vam emocionalna osveženja.

Advertisements

Budite pažljivi kada govorite stvari koje ne nameravate da radite pod prisilom.

Sanjati posečene usne

Ako ste sanjali da ste imali posečene usne, taj san vam najavljuje neočekivane trenutke. Moguće je da ćete takođe dobiti i iznenađujuću količinu novca.

Sanjati zapečaćene usne

Ako ste sanjali da imate zapečaćene usne, taj san ukazuje na to da čuvate tajne i istine u sebi. Moraćete odlučiti da li da otkrijete tajne koje čuvate ili da ne kažete nikome ništa.

Sanjati sjaj za usne

Ako ste sanjali sjaj za usne, taj san ukazuju na to da niste potpuno iskreni u vezi nečega. Želite da kažete i ulepšate svoje misli na određeni način.

Želite da ostavite drugima dobar utisak o svom izgledu, govoru i seksualnoj privlačnosti.

Advertisements

Sanjati usne u raznim bojama

Sanjati o crnim usnama sugeriše da odlučujete da ćutite. Odbijate da kažete nešto o određenoj situaciji.

Plave usne u snu upozoravaju na moguće probleme sa cirkulacijom krvi. Razmislite o tome da proverite svoje arterije i vene na bilo koju bolest u krvi.

Crvene usne u snu predviđaju da će voljena osoba ući u vaš život. Ustajala romansa ponovo će procvetati.

Ružičaste usne ukazuju na senzualnost i seksualnu privlačnost. Imaćete slatku intimnu komunikaciju sa svojim partnerom.

Ljubičaste usne u snu upozoravaju da ćete imati problema da nekoga ubedite u nešto. Možda ćete morati da potrošite nešto novca ili ponudite neku vrstu mita da biste napredovali.

Advertisements

Bele usne u snu simbolizuju gubitak i neprijatne porodične odnose. Čuvajte se nevolja koje mogu dovesti do hladnih emocija.

Sanjati zelene usne predviđa da biste mogli nekoga uvrediti zbog vašeg interesa. Možda ćete govoriti laži da biste dobili ono što želite.

Narandžaste usne u snu simbolizuju poziv i iskušenje. Uskoro ćete preuzeti nešto egzotično i zanimljivo.

Sanjati karmin za usne

Ako ste sanjali karmin za usne, taj san ukazuje na to da niste potpuno iskreni u vezi nečega. Ovaj san pokušava da privuče pažnju na vaše usne.

Možda ćete morati da pazite šta govorite vi ili neko drugi. Ovaj san takođe može da simboliše vašu senzualnost.

Advertisements

San u kome vi ili neko drugi ima plave usne ukazuje na bolest ili moguće probleme sa cirkulacijom. San o crvenom karminu simbolizuje vašu strast.

Ako ste sanjali crni karmin, taj san simboliše podmuklu ljubav koja se neće završiti dobro. Ovaj san takođe može da znači da odbijate da kažete nešto o određenoj situaciji.

San o žutom karminu simboliše iskušenje i prevaru koju biste mogli doživeti ili naneti drugima.

Back to top