Šta znači sanjati srebro?

Srebro viđeno u snu smatra se simbolom čistoće, snage i zdravlja. Smatra se da je srebro znak sreće. Da li vam se posrećilo u poslednje vreme?

Ili se generalno osećate srećnim što ste tamo gde ste u životu i okruženi ljudima koje volite? S druge strane, možda osećate da vašem životu nedostaje sreća, da ste stalno nesrećna osoba.

Advertisements

Ako je to slučaj, možda se više radi o upornom i negativnom načinu razmišljanja.

Moguće je da se fokusirate samo na takozvana nesrećna vremena i zanemarite trenutke kada su vam stvari išle u prilog.

Ako vam je u snu uručen srebrni predmet, pokušajte da se setite šta je to bilo jer će to snu dati veći značaj.

Srebro se često povezuje sa ženstvenošću, pa možda morate sa većim guštom prihvatiti svoje ženske osobine.

Osećate li se kao da vam trenutno nešto nije dostupno? Srebro viđeno u snu može biti manifestacija ovoga. Da li morate da prilagodite svoje ciljeve?

Advertisements

Razmotrimo frazu „rođen sa srebrnom kašikom u ustima“ koja se odnosi na nekoga za koga se čini da živi privilegovanim životom. Može li vas ovo opisati? Da li živite takav život?

Ako je tako, možete li ovo koristiti za pomoć drugima? Možda je ovo san o nekom drugom vama bliskom.

Ako se čini da neka osoba ima dobar život, neće vam biti od koristi da upoređujete svoja postignuća sa njihovim. Koncentrišite se na ono što možete promeniti, a ne na ono što ne možete.

Srebro je takođe sinonim za čistoću emocija. Da li drugi utiču na vaša osećanja ili su kontaminirani ljubomorom i ozlojeđenošću?

Sanjati da kupujete ili prodajete srebro

Kupovati i prodavati srebro u snu sugeriše da ćete čuti srećne vesti, bogatstvo će vam se otvoriti, a možete imati i iznenadnu vezu.

Advertisements

Alternativno, ovaj san znači da ćete spojiti dve osobe zajedno ili izazvati da se dve osobe sretnu.

Kupovina nakita od srebra u snu za poklon vašoj voljenoj osobi simboliše vaša iskrena osećanja prema ovoj osobi.

Sanjati da ukradete ili vam ukradu srebro

Snovi o krađi srebra mogu biti neprijatni, kao i njihovo značenje. Ako ste u snu ukrali srebro, to je negativan znak, ali nije povezan sa novcem.

Ovaj san znači da ćete doživeti veoma neprijatne društvene situacije, bićete optuženi za nešto i osramoćeni.

Ovaj san takođe može biti odraz potisnute anksioznosti i žaljenja zbog nečega što ste učinili, znajući da to nije dobro. Zbog toga se stidite.

Ako vam je neko ukrao srebro, to je takođe negativan san. To znači da u svom životu nećete moći nešto dokazati. Ovaj san simbolizuje nepravdu i lažne optužbe.

Svesni ste da je sve što ste uradili ispravno, ali niko u to ne veruje ili vas ignorišu. Ne možete izraziti ni svoje emocije ni svoje mišljenje, jer neko drugi vuče konce.

Nemate moć i kontrolu nad svojim trenutnim položajem, najverovatnije u radnom okruženju.

Sanjati srebrne novčiće

Srebrni novčići u snu mogu simbolizovati izdaju i suze. Velika količina srebrnih novčića u snu simboliše prosperitet i veliko bogatstvo koje vas očekuje.

Ako ste sanjali da ste nekome dali srebrne novčiće, to znači da ćete pretpeti materijalni gubitak.

Advertisements

Ako ste u snu našli srebrne novčiće i obradovali se, to znači da ćete se i u stvarnom životu osećati isto.

Sanjati da izgubite srebro

Snovi o gubitku srebra su takođe prilično neprijatni, ali oni takođe imaju dva različita značenja. Ako ste u snu izgubili srebro, to može biti negativan znak povezan sa nečim na čemu radite.

To bi moglo značiti da je projekat na kome radite rizičan i da bi mogao dovesti do neuspeha, posebno na gubitak novca.

S druge strane, ovo bi moglo značiti da ćete izgubiti posao ili ga napustiti, ali onda sami započeti nešto što bi moglo doživeti veliki uspeh.

Sanjati da nosite srebro

Snovi o nošenju srebra simbolišu vaše duboke želje da nekoga zadivite. Možda se toliko trudite da to učinite, pa se zapravo ponašate kao da ste neko ko niste.

Pokušajte da se opustite i budete prirodni, baš kao što je srebro prirodno lepo.

Ako ste sanjali da neko drugi nosi srebro ili ima srebrni novac ili drugo, to znači da ste ljubomorni na nekoga ili da želite da se takmičite sa tom osobom.

Želeli biste da uvek budete superiorniji i da se osećate loše ako je drugačije, iz bilo kog razloga. Neverovatno ste sujetni, pa ne možete videti lepotu u malim stvarima u životu.

Pokušajte da razmislite o tome, možda je to odraz vaše potrebe da nešto dokažete sebi, a ne drugima.

Ako ste u snu nosili srebrni nakit, moguće je da se morate više prilagoditi svojim emocijama.

Advertisements

Ako imate običaj da zadržavate emocije u sebi, moglo bi vam koristiti da pokušate izraziti te emocije umesto da ih potiskujete.

Nošenje srebrnog nakita na telu u snu povezano je sa sklonošću da precenite svoje sposobnosti i vrline. Ovaj san je takođe upozorenje o mogućim sukobima na poslu ili sa partnerom.

Udata žena je sanjala da će joj nošenje srebrnog nakita dovesti do nedostatka hrane i odeće. Neudate žene sanjaju da nose srebrni nakit, brinuće se za udaju.

Sanjati da dobijete srebro

Sanjati o dobijanju srebra moglo bi imati i pozitivno i negativno značenje.

San u kome ste dobili srebro mogao bi jednostavno biti dobar i srećan znak za vašu budućnost, pogotovo ako vas ništa ne muči sa finansijama.

Advertisements

Međutim, ovaj san može značiti i da ćete morati potrošiti više novca nego što ste spremni.

Ako vam je srebro poklonjeno od nekoga ko vam je veoma blizak, pa se ne osećate neprijatno, to je srećan znak. To znači da imate ljude kojima je stalo do vas, voljeni ste i zaštićeni.

Ovaj san bi takođe mogao da simbolizuje dobre odnose sa ljudima oko vas. Ova vrsta sna povezanog sa srebrom predstavlja skladan život, posebno u pogledu porodičnih odnosa.

Ako sanjate o primanju srebra, to bi moglo značiti da ćete u bliskoj budućnosti postati bogatiji i finansijski stabilniji.

Ako sanjate da dobijete srebrne novčiće na poklon, to je otprilike isto kao da ste sanjali o primanju novca. To znači da se neko brine o vama i želi da se uveri da ste dobili sve što vam je potrebno.

Advertisements

Ovaj san može biti povezan sa vašim odnosom sa roditeljima ili drugim bliskim članovima porodice. Ovaj san vas podseća da cenite takve veze i podržite svoje najbliže.

Sanjati da dobijete srebro kao platu za svoj rad

Ako ste za svoj rad primili srebro kao platu ili nagradu, to znači da će vaša posvećenost i odgovornost nad vašim poslom definitivno dovesti do uspeha.

Sanjati da dobijete srebro na lutriji ili u nagradnoj igri

Snovi o dobijanju srebra na lutriji ili osvajanju nagrade u vidu srebra u igrama na sreću, znače da biste mogli dobiti nešto novca bukvalno niotkuda.

To može značiti da ćete dobiti nasleđe za koje niste znali ili da ćete zapravo dobiti na lutriji ili nešto slično.

To bi takođe moglo značiti da će vam neko platiti nešto više od stvarne plate za ono što radite, jer je zaista zadovoljan vašim poslom.

Advertisements

Sanjati da dobijete srebro kao mito

Primanje srebra kao mita u snu ima negativna značenja. Ovaj san može biti vaš unutrašnji glas koji kaže: „Ne čini to, jer je loše“.

Možda ste se i sami uključili u nekontrolisane, mračne poslove, pa vam podsvest govori da ih napustite. To bi mogao biti znak upozorenja.

Ova vrsta sna takođe simboliše vašu nečistu savest. Možda ste učinili nešto loše i sada vas to proganja. Pokušajte da ispravite stvar ako je moguće.

Sanjati da kupite starinsko srebro

Ako ste sanjali da ste kupili starinsko srebro, to bi moglo da znači da imate plemenito poreklo ili osećate važnim i sanjate o visokim društvenim pozicijama.

Ovaj san simboliše vaše talente, umetnički ukus i posvećenost stvarima koje volite.

Advertisements

Sanjati da dobijete retko i vredno srebro

Snovi o dobijanju veoma vrednog i retkog srebra simbolizuju potencijalno ogroman materijalni i finansijski uspeh koji će vas učiniti manje sposobnim za rad.

To je takođe podsetnik da treba da budete zahvalni na svemu što već imate, ne nužno u materijalnom smislu.

Sanjati srebrni lanac

Srebrni lanac je takođe simbol strasti za novcem. Ako ste sanjali srebrni lanac, verovatno ćete imati prijatan razgovor sa svojim starim i odanim prijateljem.

Ne isključujte činjenicu da srebrni lanac ukazuje na radosne događaje koje ćete imati u svom životu.

Sanjati srebrni lanac, koji je glavni objekt u snu, znači da ćete u bliskoj budućnosti moći sigurno dobiti novčanu pomoć. Na kraju krajeva, ovaj san ne znači ništa loše.

Advertisements

San o srebrnom lancu simbolizuje blagostanje i prosperitet. Videti srebrni lanac u snu najavljuje prijateljski razgovor, međusobno razumevanje, dobru komunikaciju.

Ako ste sanjali da vam voljena osoba pokloni srebrni lanac, to znači da vas zaista voli. Zato bolje prestanite sumnjati u njegovu/njenu lojalnost i odanost.

Sanjati srebrnu ogrlicu

Ako ste sanjali srebrnu ogrlicu, taj san može značiti da ste u periodu rasipanja u pogledu finansija i to bi vas moglo dovesti do dugova i bankrota iz kog biste se morali dugo vremena izvlačiti.

Sanjati srebrnu narukvicu

Srebrna narukvica je simbol mudrosti i uvida. Neki stručnjaci povezuju ovaj nakit sa lancima i ograničenjima.

Uparivanje nakita u snu, poput minđuša sa narukvicom koju ste sanjali, ukazuje na isplativo partnerstvo koje ćete ostvariti. Videti srebrnu narukvicu u snu simboliše dobre i srećne vesti.

Advertisements

Vaša molitva će biti prihvaćena. Ako ste u braku i sanjali ste srebrnu narukvicu, ovaj san znači da ćete dobiti dečaka. Srebrna narukvica mogla bi biti povezana sa potomcima.

Da li ste spremni da imate decu? Ako je tako, ovo bi mogao biti razlog zašto je narukvica predstavljena u vašem snu. Možda već očekujete dete i ovaj simbol je povezan sa iščekivanjem roditeljstva.

Ako slobodna žena u snu vidi ili dobije srebrnu narukvicu na poklon, ovaj san je znak da će imati mnogo obožavalaca. Ali niko od njih joj se neće dopasti.

Sanjati srebrni prsten

Srebrni prsten simboliše položaj sanjara u porodici i njegove/njene odnose sa porodicom i prijateljima kao i moguće promene, koje će se doživeti u bliskoj budućnosti.

Ako ste sanjali srebrni prsten besprekornog izgleda, briljantan i ne deformisan, to znači da je vaš odnos sa porodicom uredan. Sve svađe, skandali ili izdaja vam neće smetati.

Deca će da rastu zdrava i poslušna. Ako sanjate srebrni prsten na ruci, to znači da ste na čelu porodice. Ako to vidite na tuđem prstu, to znači da niste sasvim samouvereni.

Videti srebrni prsten u snu znači da ćete se suočiti sa rezultatom koji je ispod vaših očekivanja.

Alternativno, ovaj san simboliše osobu koja će vašoj porodici doneti materijalno i duhovno olakšanje.

Advertisements

Srebrni prsten viđen u snu simboliše sticanje emocionalne i duhovne moći nad vašom voljenom osobom.

San o srebrnom venčanom prstenu nagoveštava blagostanje, porodičnu idilu i uzajamnu pomoć.

Ovaj san takođe simboliše početak novog obećavajućeg posla, romantične avanture, neočekivane podrške. Gledanje srebrnog prstena u blatu upozorava na mahinacije i intrige vaših neprijatelja.

Sanjati posuđe od srebra

Ako ste sanjali posuđe od srebra, takav san predviđa susret sa dobrom i važnom osobom, koja će usrećiti vaše odnose.

Srebrno posuđe je simbol inteligencije i bistrih misli. Sanjati srebrni pribor za jelo i posuđe, najavljuje čast i bogatstvo u vašem životu.

Međutim, ovaj san takođe može biti simbol briga i nezadovoljenih želja. San o posudama i loncima od srebra je znak uspeha i povećanja bogatstva.

Videti srebrnu vazu, tanjir ili ukras u snu može ukazivati na to da ćete imati test koji ćete lako savladati.

Sanjati da brojite ili trošite novac napravljen od srebra

Ako ste sanjali da brojite ili trošite novac napravljen od srebra, taj san znači da ćete nadoknaditi svu svoju štetu koju ste ranije imali.

Sanjati posudu punu srebra

Ako ste sanjali posudu ispunjenu srebrom do vrha, taj san predviđa veliku monetarnu reformu u vašoj zemlji, koja bi mogla uveliko da utiče na vaša primanja.

Sanjati da nađete srebro

Ako ste u snu pronašli srebro ili srebrni novac, ovaj san predviđa finansijske teškoće. Taj san takođe znači da nema potrebe donositi ishitrene zaključke, koji će u stvari biti površni i pogrešni.

Advertisements

Sanjati srebro – ostala značenja

Snovi o srebru simbolizuju dobre vesti, sreću i slavlje. Videti srebrni poslužavnik u snu može značiti da ćete postići veličanstvena dostignuća i na ovaj način će vam se otvoriti bezbroj mogućnosti.

Videti srebro u snu može da znači da ćete se venčati sa osobom koju volite.

Ovaj san takođe može da simboliše vašeg nemoćnog protivnika koji nastavlja da vam se suprotstavlja iako su mnogi ljudi vas izabrali i slažu se s vama.

Videti srebrnu naušnicu u snu može značiti da ćete pokušati da izrazite svoje mišljenje učešćem na nekom sastanku. Ako je srebro svetlo, to znači da ćete izneti svoje mišljenje.

Ako je srebro prljavo i bledo, ljudi koji se protive vašem mišljenju neće vam dozvoliti da se izrazite.

Snovi o srebru mogu biti i pozitivni i negativni. Generalno, srebro u snovima može predstavljati vašu pozitivnu, dobru, čistu stranu i vaše poštene namere.

To može značiti da ste svesni svojih kvaliteta i da ne oklevate da ih upotrebite i pokažete.

Međutim, ovo se takođe može tumačiti na dva načina, ili ste previše ponosni na sebe ili ste skromni, ali samouvereni.

Videti srebro u snu je podsetnik da ste lepi, talentovani i bistri, ali to nikada ne biste trebali da koristite da bi se drugi osećali bedno.

Postoji mnogo različitih snova u kojima možete videti srebrne predmete. Srebro je generalno dobar znak. Ako sanjate srebrne figure ili statue, to pre svega simbolizuje bogatstvo koje ćete imati.

Advertisements

Devojke, koje su željne skupih stvari i ne obraćaju pažnju na svoju dušu, mogu sanjati zlato ili srebro kao znak lošeg načina gledanja na život.

San o gubitku srebra je znak da ćete izgubiti prijatelja. Ako ste sanjali da ste dobili srebro, to je povoljan znak koji znači da biste mogli biti unapređeni.

Ako ste sanjali da ste drugima dati srebrni nakit, to znači da biste mogli uvrediti poznanike.

Srebro u snu simbolizuje lični ekonomski status ili novac, kao i vrednost koja se ističe i koristi u teškim vremenima. Srebrna boja u snovima simbolizuje intuiciju, sreću ili slučajnosti.

Vaša intuicija ili unutrašnje vođenje pomažu vam da donesete odluke koje će vas odvesti do onoga što vam je potrebno u životu.

Sa negativne strane, srebro u snu može biti znak da nemate sreće ili osećate da vam ništa ne ide na ruku. Sanjati odeću srebrne boje predstavlja vašu ličnost koja je srećna ili intuitivna.

Negativne boje sa srebrom, poput crvene, crne ili tamno ljubičaste, mogu simbolizovati nesreću kojoj ne možete pobeći.

Razlog zašto srebro predstavlja intuiciju je zbog boje meseca i mesečeve tendencije da učini da se ljudi osećaju srećno ili nesrećno.

Čišćenje srebra u snu predviđa neku bolest. Ako je osoba bolesna u stvarnom životu, pronalaženje srebrnih predmeta u snu predviđa oporavak.

Back to top